Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in voor het Sprietlopen tijdens Koningsdag 2024!

 

Test je balans tijdens het Sprietlopen! Met de kans op geldprijzen tot wel €50,- is dit jouw moment om te schitteren. Vorig jaar won Tygo van der Beek de wisselbeker; wie o wie neemt dit jaar de titel over? Of je nu voor de eer, uitdaging, of de gezelligheid komt; het Sprietlopen is dé activiteit waar jong en oud samenkomt. Dit jaar zijn er naast de wisselbeker en de eer ook mooie geldprijzen te winnen! Kijk voor meer info onderaan deze pagina.


Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Meld je dan nu aan via onderstaande inschrijfformulier! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! 

 
 

Prijzen

Voor wie zich nog niet heeft ingeschreven voor het Sprietlopen 2024; wij gaan jullie over de spriet trekken! Dit jaar is er geen estafette loop, maar zijn er alleen individuele Sprietlopers verdeeld in 3 leeftijdscategorieën. Per categorie zijn er naast de wisselbeker ook mooie geldprijzen te winnen! 

 

Leeftijdscategorieën:

Kids (m/v) 8 t/m 11 jaar

Tieners (m/v) 12 t/m 17 jaar

Volwassenen (m/v) 18 t/m 88 jaar

 

Prijzengeld:

Kids en Tieners: Volwassenen
1ste prijs  €30,- 1ste prijs €50,-
2e prijs €20,- 2e prijs €30,-
3e prijs €10,- 3e prijs €20,-

 

De snelste van de dag gaat er natuurlijk met de wisseltrofee vandoor, neem jij de wisselbeker over van Tygo van der Beek?

 

Inschrijven is gratis en kan tot 25 april!